fbpx
Open Dag, 6 April. Check out the gym for FREE

Courses

Guiding you to succes

In onze gym helpen we jou bij het bereiken van je kracht- en fitnessdoelen, of je nu een beginner bent, je prestaties wilt verbeteren, of persoonlijke begeleiding nodig hebt.

Strength Courses and personal training

Powerlifting Coaching Supreme Strength Nederland

Powerlifting Coaching

Powerlifting Coaching in Nederland: Ontdek de kracht van professionele begeleiding en een persoonlijke benadering met Supreme Strength. Wij zijn hier om je te helpen groeien, te inspireren en jouw volledige potentieel te bereiken.

Ontmoet Onze Topcoaches in Den Haag, Nederland – Jouw Partners in Powerlifting en Persoonlijke Training

Bij Supreme Strength leveren we niet alleen personal training op maat maar zijn we ook trots op onze uitzonderlijke coaching diensten. In Den Haag, midden in de randstad in Nederland, hebben wij een team van toegewijde en ervaren coaches die klaar staan om jouw powerlifting prestaties naar een hoger niveau te tillen.

Guillaume Aries – Guillaume is sinds 2018 actief in de powerlifting wereld en heeft zijn coachingscarrière in 2022 gelanceerd. Sinds 2020 heeft Gui al veel ervaring met het geven van personal training. Zijn persoonlijke benadering kenmerkt zich door een oog voor detail en een aanstekelijke motivatie. Guillaume’s glimlach en gerichte aanpak zijn jouw beste bondgenoten op weg naar het realiseren van je powerlifting doelen.

Cathelijne Gort – Cathelijne begon met trainen in 2014 en betrad de competitieve powerlifting scene als atleet in 2019. Van haar hobby heeft Cath haar carriere gemaakt door zicht te richten op powerlifting coaching eind 2020. Als meervoudig nationaal kampioen en gecertificeerd scheidsrechter in powerlifting, brengt Cathelijne een rijke ervaring en een diepgaand begrip van de sport. Haar vermogen om atleten te inspireren en te leiden, maakt haar een onmisbare kracht in ons team.

Word Lid van Onze Community Sluit je aan bij onze community in Den Haag en ervaar powerlifting coaching die is afgestemd op jouw persoonlijke behoeften en doelen. Of je nu je techniek wilt verfijnen, nieuwe persoonlijke records wilt zetten, hulp wilt bij een blessure of je voorbereidt op je volgende competitie, onze coaches staan klaar om je door elke stap van je powerlifting reis te begeleiden.

Powerlifting Coaching in Nederland Ontdek de kracht van professionele begeleiding en gemeenschapsondersteuning met Supreme Strength. Wij zijn hier om je te helpen groeien, te inspireren en jouw volledige potentieel te bereiken.

 • Powerlifting Trainingsprogramma: Een gestructureerd en persoonlijk afgestemd programma.
 • Online Begeleiding: Toegankelijke en consistente ondersteuning, waar je ook bent.
 • Wekelijkse Techniek Feedback: Gedetailleerde analyses om je voortgang en vorm te verbeteren.
 • Maandelijkse Update Momenten: Regelmatige check-ins om doelen te herzien en strategieën aan te passen.
 • Maandelijks Gefactureerd: Eenvoudig en transparant betalingssysteem.

Wat wij bieden: Gratis intake, geindividualiseerd powerlifting trainings programma, online begeleiding, wekelijkse techniek feedback door middel van whatsapp contact, maandelijks update moment

99,-

Per maand

Gratis intake gesprek
Powerlifting Coaching Powerlifitng personal training Supreme Strength

Powerlifting Coaching & Personal Training

Dit gecombineerde pakket van online powerlifting coaching en maandelijkse techniek sessie helpt jou sneller dan ooit naar jouw doelen toe.

Powerlifting coaching in Den Haag: Bereik jouw doel sneller dan ooit met dit gecombineerde pakket.

Bij Supreme Strength, geleid door de principes van ‘eenheid’ en ‘vastberadenheid’, bieden we een geïntegreerd programma van personal training en powerlifting coaching. In Den Haag, focussen onze coaches op de fysieke en technische ontwikkeling van onze cliënten.

Guillaume Aries – Actief in de powerlifting wereld sinds 2018 en als coach sinds 2022, biedt Guillaume uitgebreide expertise in zowel powerlifting als persoonlijke training. Sinds 2020 helpt hij individuen hun persoonlijke en sportieve doelen te bereiken met een gedetailleerde en motiverende aanpak.

Cathelijne Gort – Begonnen in 2014, en de competitieve arena van powerlifting betreden in 2019, Cathelijne heeft zich snel opgewerkt tot een nationaal erkende atleet en coach. Haar rol als gecertificeerd scheidsrechter versterkt haar diepgaande begrip van de sport, wat haar coaching uitzonderlijk waardevol maakt.

Ons Coaching Aanbod Omvat:

 • Powerlifting Trainingsprogramma: Een gestructureerd en persoonlijk afgestemd programma.
 • Online Begeleiding: Toegankelijke en consistente ondersteuning, waar je ook bent.
 • Wekelijkse Techniek Feedback: Gedetailleerde analyses om je voortgang en vorm te verbeteren.
 • Maandelijkse Update Momenten: Regelmatige check-ins om doelen te herzien en strategieën aan te passen.
 • Maandelijkse Techniek Sessie van 1,5 uur: Intensieve sessies gericht op techniekverfijning.
 • Maandelijks Gefactureerd: Eenvoudig en transparant betalingssysteem.

Speciale Aanbieding: Normaal geprijsd op €198 per maand, nu beschikbaar voor slechts €184 per maand.

Sluit Je Aan bij Onze Gemeenschap Word lid van onze gemeenschap in Den Haag en ervaar de kracht van professionele begeleiding in zowel personal training als powerlifting. Onze coaches, Guillaume en Cathelijne, staan klaar om jou te ondersteunen in elke stap van je fitnessreis.

Powerlifting en Personal Training Coaching in Nederland Laat Supreme Strength je begeleiden naar nieuwe hoogtes in prestaties en persoonlijke groei. Wij staan voor jou klaar om je te motiveren en te ondersteunen bij het bereiken van je volledige potentieel. Ontdek de kracht van eenheid en vastberadenheid in elke trainingssessie.

184,-

Per maand

Personal Powerlifting Training

Supreme Strength biedt meer dan alleen training; wij bieden een ervaring die je zal transformeren. Onze personal training sessies van anderhalf uur zijn de sleutel tot jouw succes in powerlifting. Laat ons jouw gids zijn op de weg naar jouw powerlifting doelen. 

Ontdek Powerlifting Personal Training in Den Haag, Nederland – Bereik Jouw Kracht Potentieel

Bij Supreme Strength staan ‘eenheid’ en ‘vastberadenheid’ centraal in onze aanpak van powerlifting. Gevestigd in Den Haag, bieden we gespecialiseerde powerlifting personal training sessies van anderhalf uur die ontworpen zijn om jouw prestaties te maximaliseren.

Exclusieve Aandacht voor Jouw Doelen
Elke trainingssessie bij ons is een diepgaande, persoonlijke ervaring die gericht is op het verbeteren van jouw kracht, techniek en algehele prestaties. Onze getrainde professionals zijn gepassioneerd over het begeleiden van atleten op elk niveau – van beginners die de basis willen leren tot competitieve lifters die streven naar nieuwe persoonlijke records.

Training op Maat Gemaakt voor Jou
Onze sessies zijn zorgvuldig ontworpen om aan te sluiten bij jouw unieke fysieke behoeften en persoonlijke doelen. We gebruiken een mix van traditionele en innovatieve technieken om ervoor te zorgen dat je niet alleen fysiek, maar ook mentaal groeit en sterker wordt. Met ons als jouw trainingspartner wordt elke sessie een stap dichter bij het bereiken van je volledige potentieel.

Sluit Je Aan Bij Onze Community
Word deel van een gemeenschap die jouw passie voor powerlifting deelt. Onze trainingsomgeving is inspirerend en ondersteunend, perfect voor iedereen die zijn kracht naar een hoger niveau wil tillen.

Personal Training in Den Haag
Supreme Strength biedt meer dan alleen training; wij bieden een ervaring die je zal transformeren. Onze personal training sessies van anderhalf uur zijn de sleutel tot jouw succes in powerlifting. Laat ons jouw gids zijn op de weg naar jouw powerlifting doelen.

99,-

per 1,5 uur

Small Group Personal Training

Train samen met een kleine groep onder begeleiding van een ervaren coach. Ontvang de aandacht die je nodig hebt en verleg je grenzen.

Personal training in een groep van 4 personen

In de small group training sessies zullen onze personal trainers je begeleiden met uitdagende trainingen waarin je je grenzen op zoekt. Deze vorm van krachttraining biedt de perfecte combinatie van persoonlijke aandacht en een gezellige en gemotiveerde groepssfeer. De groep bestaat uit maximaal 4 personen die samen personal training willen krijgen in Den Haag.

Persoonlijke aandacht én motiverende groepssfeer

Bij onze small group personaltrainingen ligt de focus op kracht. Onze personal trainers zullen je begeleiden bij het uitvoeren van krachtgerichte oefeningen om je spierkracht en -uithoudingsvermogen te vergroten. Of je nu nieuw bent in krachttraining of al ervaring hebt, onze programma’s zijn aanpasbaar aan verschillende fitnessniveaus. Ongeacht je beginpunt, streven we ernaar om je kracht en algehele fitheid naar nieuwe hoogten te brengen, terwijl je geniet van de ondersteunende en gemotiveerde groepssfeer om je heen.

Onze small group personal trainingen bieden de perfecte balans tussen individuele aandacht en groepsdynamiek. Samen met gelijkgestemde deelnemers werk je aan je kracht, terwijl je wordt aangemoedigd door anderen en elkaar motiveert om te blijven groeien en verbeteren. We creëren een omgeving waarin iedereen zich welkom en gestimuleerd voelt, en waar je jouw fitnessdoelen kunt bereiken met plezier en voldoening.

Maak kennis met onze personal trainers

Meld je nu aan voor deze personal training in Den Haag! Het is altijd mogelijk om een vrijblijvend kennismakings gesprek in te plannen. Klik op de knop en vermeld dit bij je aanvraag. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

55,00

Per uur

Personal Training

Werk 1 op 1 samen met een personal trainer om jouw grootste doelen te behalen. Onze trainers zijn no-nonsense en resultaatgedreven.

Personal trainer Den Haag: krachttraining voor iedereen

Of je nu geïnteresseerd bent in powerliften, sterker wilt worden, jouw droomlichaam wil krijgen, je fysieke conditie wilt verbeteren, een gezondere levensstijl wilt bereiken, gewicht wilt verliezen of juist wilt aankomen, onze personal trainers ontwikkelen een programma dat perfect aansluit op jouw doelen en behoeftes.

Wat ons onderscheidt, is onze persoonlijke aandacht voor elke cliënt. We begrijpen dat iedereen uniek is, met verschillende lichaamsstructuren, trainingsniveaus en doelstellingen. We zullen je motiveren, ondersteunen en uitdagen om het beste uit jezelf te halen en de progressie te maken die je altijd al hebt gewild.

De personal trainingen zijn no-nonsense en science based en zullen ervoor zorgen dat jij de progressie maakt die je altijd al hebt gewild.

Dus, als je op zoek bent naar een gepersonaliseerde, resultaatgerichte en professionele begeleiding op het gebied van krachttraining, ben je bij ons aan het juiste adres. Samen werken we aan het realiseren van jouw doelen en streven we naar een sterker, gezonder en fitter leven.

Maak kennis met Guillaume Aries, onze personal trainer

Guillaume heeft oog voor detail en legt de focus op goede techniek. Tijdens een training kan je verwachten met een glimlach een hoop progressie te boeken.

Klik op onderstaande knop en schrijf je in voor personal training. Het is altijd mogelijk om een vrijblijvend gesprek aan te vragen om Guillaume te leren kennen. Vul het formulier in en Guillaume neemt zo snel mogelijk contact met je op.

70,00

From 24 sessions

Quick answers

Is het ook mogelijk om persoonlijke online powerlifting coaching af te nemen?

Dit is zeker mogelijk! Krijg persoonlijke begeleiding en behaal jouw powerlifting doelen!

Op onze website kunt u het formulier invullen voor afname van online coaching van ervaren powerlifting coaches. 

Moet ik een abonnement hebben voor deelname aan de courses of PT sessies?

Het is niet verplicht om een abonnement te hebben bij onze sportschool voor deelname aan de cursus of de PT sessies. Als u echter onbegeleid wil trainen buiten de gereserveerde uren zult u een abonnement moeten afnemen. Voor de 12 weken powerlifting cursus moedigen wij het aan om vaker te komen trainen en een abonnement af te nemen. De prijzen voor onze regulieren abonnementen kunt u hier vinden. 

Bieden jullie ook voedings consults of advies?

Voor een voedings consult of coaching kunt u terecht bij supremestrengthcoaching.nl. De voedingsservices van Supreme Strength Coaching zijn voornamelijk gefocust op krachtsport atleten. Momenteel hebben wij beperkt plek voor voedingscoaching.

Hebben jullie ook een in-house fysio therapeut?

Momenteel hebben wij nog geen in-house fysio. Wij zullen echter regelmatig een fysio therapeut laten langskomen voor korte consults. Wij streven ernaar om in de toekomst een fysio therapeut te hebben die permanent gehuisvest is in Supreme Strength Gym. 

Privacy & cookies

Supreme Strength gebruikt functionele, analytische en tracking cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen in de browser van je computer, tablet of smartphone. Supreme Strength gebruikt cookies met een puur technische functionaliteit. Deze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en dat bijvoorbeeld jouw voorkeursinstellingen onthouden worden. Deze cookies worden ook gebruikt om de website goed te laten werken en deze te kunnen optimaliseren. Daarnaast plaatsen we cookies die jouw surfgedrag bijhouden zodat we op maat gemaakte content en advertenties kunnen aanbieden. Bij jouw eerste bezoek aan onze website hebben wij je al geïnformeerd over deze cookies en hebben we je toestemming gevraagd voor het plaatsen ervan. Je kunt je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen. Zie voor een toelichting: https://veiliginternetten.nl/themes/situatie/cookies-wat-zijn-het-en-wat-doe-ik-ermee

Supreme Strength, gevestigd aan Binckhorstlaan 32 a Den Haag, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens:

Binckhorstlaan 32 a Den Haag

+31 6 50591414

Persoonsgegevens die wij verwerken

Supreme Strength verwerkt je persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van onze diensten en/of omdat je deze gegevens zelf aan ons verstrekt. Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

- Voor- en achternaam - Geboortedatum - Adresgegevens - Telefoonnummer - E-mailadres - IP-adres - Overige persoonsgegevens die je actief verstrekt bijvoorbeeld door een profiel op deze website aan te maken, in correspondentie en telefonisch - Gegevens over jouw activiteiten op onze website - Gegevens over jouw surfgedrag over verschillende websites heen (bijvoorbeeld omdat dit bedrijf onderdeel is van een advertentienetwerk) - Internetbrowser en apparaat type

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken

Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als je er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via support@supremestrength.nl, dan verwijderen wij deze informatie.

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken

Supreme Strength verwerkt jouw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

- Het afhandelen van jouw betaling - Verzenden van onze nieuwsbrief en/of reclamefolder - Je te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten - Je de mogelijkheid te bieden een account aan te maken - Om goederen en diensten bij je af te leveren

Geautomatiseerde besluitvorming

Supreme Strength neemt #responsibility op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma's of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van Supreme Strength) tussen zit. Supreme Strength gebruikt de volgende computerprogramma's of -systemen: #use_explanation

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

Supreme Strength bewaart je persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor je gegevens worden verzameld. Wij hanteren de volgende bewaartermijnen voor de volgende (categorieën) van persoonsgegevens: #retention_period

Delen van persoonsgegevens met derden

Supreme Strength verstrekt uitsluitend aan derden en alleen als dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met jou of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken

Supreme Strength gebruikt functionele, analytische en tracking cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen in de browser van je computer, tablet of smartphone. Supreme Strength gebruikt cookies met een puur technische functionaliteit. Deze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en dat bijvoorbeeld jouw voorkeursinstellingen onthouden worden. Deze cookies worden ook gebruikt om de website goed te laten werken en deze te kunnen optimaliseren. Daarnaast plaatsen we cookies die jouw surfgedrag bijhouden zodat we op maat gemaakte content en advertenties kunnen aanbieden. Bij jouw eerste bezoek aan onze website hebben wij je al geïnformeerd over deze cookies en hebben we je toestemming gevraagd voor het plaatsen ervan. Je kunt je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen. Zie voor een toelichting: https://veiliginternetten.nl/themes/situatie/cookies-wat-zijn-het-en-wat-doe-ik-ermee/

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door Supreme Strength en heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat je bij ons een verzoek kan indienen om de persoonsgegevens die wij van jou beschikken in een computerbestand naar jou of een ander, door jou genoemde organisatie, te sturen. Je kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van je persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van je toestemming of bezwaar op de verwerking van jouw persoonsgegevens sturen naar support@supremestrength.nl. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jou is gedaan, vragen wij jou een kopie van je identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie je pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van je privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op jouw verzoek . Supreme Strength wil je er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

Supreme Strength neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice of via support@supremestrength.nl​

Functionele cookies

Door op deze site te surfen, ga je akkoord met het gebruik van onze cookies die je de best mogelijke surfervaring bieden.